xtrade Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Witam, najprawdopodobniej padła mi juz leciwa płyta Abit ip35, mam pytanie jaką płytę teraz kupić pod q6600 podkreconego na 3GHz ? Moga byc z portali aukcyjnych. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Może być np ta http://allegro.pl/gigabyte-ga-ep35-ds4-ram-4gb-wiatrak-intel-i3520529493.html Szukaj płyty oparte na chipsecie P35,P45,X38.Jeśli chodzi o modele to zerknij na Asusa P5Q. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 IMHO to znak abyś pozbył się LGA775. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrade Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Szukam na p35 bo mam wgrane takie stery. Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Nikła szansa że uda ci się to przejść bez formata. Musiałaby być taka sama płyta imho. W każdym innym przypadku czeka cię batalia (tryb awaryjny i zabawa w czyszczenie starych sterów rejestru) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Jeśli chodzi o sterowniki to jest szansa że może się udać,lecz lepiej przeinstalować sterowniki na odpowiednie dla danej płyty. Zastanów się jednak nad zmianą socketu na nowszy a zarazem wydajnieszy i mniej energochłonny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Szukam na p35 bo mam wgrane takie stery. Pzdr Argumentacja z końca tyłka. 1 uruchomienie w trybie awaryjnym, odinstalowanie sterowników i później restart. 'Nowszy' sprzęt i automatyczna instalacja przy W7 albo wszystko z płyty przy XP. Widzę że nie dotarła porada o pozbyciu się starego sprzętu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Jak mu kolejna płyta na lga775 padnie po paru miesiącach, zrozumie wtedy Twoje przesłanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4r3kdmf Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) Ja jakiś czas temu sprzedałem swoją gigabyte p35-ds3l i ramy ddr2 4gb za taką kasę.... że jak sprawdzałem ceny na allegro żeby oszacować wartość to za głowę się złapałem. Tyle lat sprzęt miałem a mało co straciłem. Lubie takie interesy. Edytowane 5 Września 2013 przez d4r3kdmf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...