lakus978 Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Szukam Przepusty kablowe do obudowy komputera. Jak na tym zdjęciu. Kto wie idzie dostać albo czy może ktoś ma aby sprzedać. http://img7.imageshack.us/img7/9320/1ill.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Każda obudowa jest inna także możesz rozejrzeć się czy producent przewidział zakup oddzielnie. A jak nie to inwencja twórcza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakus978 Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Obudowa to Antec Two Hundred v.2 nie znalazłem nic może mam za słabe źródła. Jakieś pomysły możesz zarzucić?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modyfikator Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Muszą być prostokątne? Prostokątne to ciężko, nie wiem czy nie łatwiej samemu z gumy wyciąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakus978 Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 No przydałoby się, może i prościej ale gdzie estetyka nie mam takich zdolności manualnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Obawiam się, że może być to ciężka sprawa. Ale możesz sobie po prostu zrobić ładne wykończenie rantów przepustów przy pomocy gumowej uszczelki krawędziowej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakus978 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 O i to też jest myśl i tak zrobię. Dzięki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...