ath Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Nowa odsłona AA, póki co w wersji beta, ale generalnie nie zauważyłem większych bugów (pograłem kilka meczyków póki co). Dd razu mamy dostęp do kilkunastu map i trybu hardcore (dla mnie to podstawa, bo nie przepadam za normalem). 3-ka kompletnie nie przypadła mi do gustu, tutaj od pierwszego odpalenia czułem się jakbym grał w starego, dobrego cod4 HC. :D Fani 2ki może nie do końca będą zadowoleni, ale trochę inne podejście do tematu może okazać się strzałem w dziesiątkę. Polecam spróbować, bo na prawdę solidnie się to prezentuje, będzie chyba tytuł na dłuższe pogranie. ;> http://store.steampowered.com/app/203290/?l=polish Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Ja co do tej odsłony mam mieszane uczucia, pogralem pare meczy i nie zabardzo mi przypadło do gustu ale dam moze jej drugą szanse, ogólnie klimat jest ok ale brakuje mi tego czegos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 No widzisz, ja nigdy nie byłem fanem aa a ta wersja przypadła mi do gustu, czyli adekwatnie pewnie wyjadaczom tej serii nie będzie się podobać. Porównuje ją tak jak pisałem do cod4 hc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2013 (edytowane) ja bylem fanem od poczatku. bo to co zrobiono teraz z tą serią to jakis koszmar. trzeba miec talent, zeby pod pretekstem poprawy gry tak ja s[ciach!]lić. beta nie jest zła, ale tez nie rewelacyjna. nie zachwyca. nie ma czym. po prostu to juz bylo. Edytowane 7 Września 2013 przez dumpmuzgu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2013 ściągnąłem to i po odpaleniu miałem spore wątpliwości czy to aby na pewno gra z 2013 roku.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...