Nafalemus Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) Witam. Chciałbym kupić komputer do grania za około 2800zł (bez obudowy i napędu). Wiem tyle że chciałbym procesor intel core i5 (nie wiem jakie numery), pamięć Corsair DDR3 2x 4GB 1600MHz CL9 Vengeance,dysk max 1 TB. Czy będzie potrzebne mi dodatkowe chłodzenie do takiego komputera? Edytowane 5 Września 2013 przez Nafalemus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 http://www.purepc.pl/zestawy_komputerowe/jaki_komputer_kupic_zestawy_komputerowe_na_wrzesien_2013?page=0,10 Doprecyzuj tytuł tematu! Nie bierz pamięci o których piszesz wyżej, będzie problem z chłodzniej, gdy zachcesz wymienić na coś lepszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nafalemus Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) Popatrzyłem troche i teraz się zapytam o pare częsci czy mogą byc. Płyta głowna: Gigabyte GA-B85M-D3H Zasilacz: SilentiumPC Deus 500W Dysk twardy: Seagate Barracuda 500 GB Pamięć: 2x 4GB Crucial 1600 MHz Procesor: Intel Core i5-4570 BOX Karta graficzna: ASUS GTX 760 DC II Lepiej kupić dysk SSD czy nie? Edytowane 5 Września 2013 przez Nafalemus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 kartę bym zmienił na MSI GTX 760 Gaming i dysk na Seagate Barracuda 1TB reszta okej. A ssd to jak chcesz jeśli zależy Ci na szybszym działaniu systemu i programów to bierz np Kingston V300 60 GB lub Plextor M5S 128GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nafalemus Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Karta moze byc a dysk o wiekszej pojemnosci a niewiele drozszy. Dzieki za pomoc mysle ze temat do zamkniecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...