villain Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 siema wszystkim posiadam taką kartę jak w temacie, monitor benq gl2250. Podczas oglądania filmów i grania w gry w jednej trzeciej wysokości od dołu widać lekkie przesunięcie obrazu. Mam też projektor przy którym to nie występuje. Na monitorze jeżeli nie mam zainstalowanego catalysta też tego nie ma. Projektor idzie przez hdmi, Monitor ma wkręconego dsuba i poprzez przejściówkę na dvi wchodzi do karty. Bez catalysta znowu mi nie działa projektor bo normalnie bym go usunął ale nie da rady w takim wypadku. wizualizacja problemu http://youtu.be/Q9lVrjbXD88 jakieś rady ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kira_sep Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 Hej czy używasz przejścówki lub w jaki sposób jest połączony monitor z karta kabel vga dvi ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielok100 Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2013 To norma, wydaje mi sę, że dzieje się tak od zbyt powolneo odświeżania monitora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
villain Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2013 problem rozwiązany. Monitor działa prawidłowo kiedy nie jest podpięty drugi kabel (hdmi) więc zamiast jednego długiego kupiłem 5 metrów i przedłużkę 3 metry i kiedy chcę oglądać na projektorze spinam oba kable. Takie troche na około ale inaczej kabel hdmi traktowany był jako priorytet i catalyst ustawiał jego odświeżanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...