Kaeres Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 Od poprzedniej wersji nie działa skrót ALT+S Albo Enter albo myszką trzeba klikać. Gdzie można ustawić aby było po staremu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2013 Używacie GG prawda ? Wysyłając wiadomość naciskacie Enter czy myszką klikacie wyślij ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2013 Ja kiedyś w gg, a teraz w kadu, zawsze używałem entera. A jak chciałem dodać kolejną linie to Shift+Enter. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2013 Używacie GG prawda ? Wysyłając wiadomość naciskacie Enter czy myszką klikacie wyślij ? Nie Enter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...