Skocz do zawartości
AvIataN

Kupno PC, teraz ? listopad/grudzień. Finalny zestaw. Ocena.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jest to mój oficjalny zestaw którego zamierzam kupić.Ktoś coś w nim by zmienił ?
Kupić teraz czy trochę poczekać co o tym myślicie ? Myślę że zestaw przez ten czas by się raczej nie zmienił, tylko kwestia cen czy by, np. 760 dużo potaniała po premierze HD 9000 i dodatkowo ten przedświąteczny szał ( pewnie by byłby dodatkowo jakieś promocje pozostałych podzespołów ) ?

Kupno w agito.pl : ( znacie jakiś kod promocyjny chociażby na darmowa wysyłkę ? )

- i5 3570K
- MSI Z77A - G45
- Gigabyte GTX 760 ( w późniejszym czasie dokupienie 2 do SLI )
- Seagate Barracuda ST20000DM001 2 TB
- Crucial Ballistix 1600 MHz CL9 2x4 GB
- klawiatura : A4-Tech KD - 800L 

Kupno w angela.pl

- Super Flower Golden Green 750W

( miał być 650W ale będzie dopiero najwcześniej 11 września, a tego 750W dostałbym za dobrą cenę od ręki ) tylko kwestia jak w tytule tematu czy brać teraz czy czekać do okresu przed świątecznego/ premierze Radków HD 9000 > ceny GPU zielonych by pewnie sporo spadły dodatkowo możne jakieś promocje na święta by wpadły Dołączona grafika hmm kto wie Dołączona grafika lecimy dalej :

- Thermalright HR- 02 BW + Arctic Cooling MX-2 8g
- Corsair Carbide Series 500R
- Pioneer DVR-S20BK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam masz świadomość, że roztrząsasz problemy z [gluteus maximus] wzięte, zakładasz jednak temat na kolejnym forum.

Pytanie, po co?

Co do cen gpu, jaka jest moja teoria? Skończy się GTX660ti, pojawi się kilka wyczekiwanych tytułów, wzrośnie popyt na GTX760, cena 1200zł mnie nie zdziwi. 

Co do zestawu, gdzie jest SSD?

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po to, a zeby otrzymac wiecej opini, komentarzy na ten temat, wiecej ludzi sie wypowie : mam wieksza pewnosc, a jak narazie to chyba wiecej watpliwosci :/

SSD jak widzisz nie ma, mega potrzebny mi nie jest, kiedys sie o nim pomysli...

A co myslicie o zestawie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi