piotrek_zet Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Czy ktoś może mi doradzić jakąś konkretną chłodnice wystarczającą do mojej konfiguracji - chciałem chłodzić procka i grafe, z mostkiem dam sobie spokój. Przy czym dziekuje od razu za propozycje chłodnic ze shrotów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Najlebsza będzie lublinianka: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 a jakie chłodnice nie nagrzewnice polecaćie oprucz żuka astry i golfa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 zdecydowanie najlepszy jest kadet lub polonez(obie sa mosiezno- miedziane) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 zdecydowanie najlepszy jest kadet lub polonez(obie sa mosiezno- miedziane) ... i jeszcze od fiaciora 125- prawie taka sama jak ta z poloneza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 a ktoś z was kupował 125 jak tak to za ile bo to jest bykol i to miedizano mosiężna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 a ktoś z was kupował 125 jak tak to za ile bo to jest bykol i to miedizano mosiężna Ja kupowałem- 40zł, używana, stan BDB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Najlebsza będzie lublinianka: Hehe moja chłodniczka, moja obudowa(stara) i moje fota :) Tez polecam bo jest zajebista ale niestety aluminiowa :? .Wieć musi byc woda + jakis srodek do silników (petrygo,borygo) lub COPAL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 macie jeszcze jakieś foty tych lublinarek bo chyba jest identyczna jak od audi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 a co myślicie o tych blokach z discotech`u http://www.discotech.waw.pl/ chodzi mi przede wszystkim zeby były gotowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 jeszcze od łądy jest dobra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 jeszcze od łądy jest dobraTylko cholernie duza, jakos wole te mniejsze :twisted: Najlepsza bylaby od Chevette tyle, ze u nas nie do dostania. Swoja nagrzewnice od Lady bede pewnie niedlugo sprzedawal, jej raczej nie bede uzwal bo mam inna :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 fajna jest moja chlodniczka (od zuka) a teraz wlasnie dorwalem bardzo fajna inna nagzewniczke, tez mosiezno-miedziana (tylko nie wiem od jakiego samochodu) - wymiary "rdzenia" : 13.5 x 14.5 x 8 cm (wymiary calosci: 18 x 15 x 9 cm, rurki dolotowe dl 5 cm, sred 14.5 mm) - jak ja wyczyszcze to zrobie fotke :) arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Ja mam do sprzedania taką od żuka za 55zł w idealnym stanie więc jeśli jesteś nią zainteresowany to wal na priv'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOOJTAS Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Oto i moja propozycja wiador z wodmu i masz chlodek totalny a tak na powaznie zainwestuj w jakis naprawde dobry i drogi wentylator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 a co o tym sądzicie nie doczyszczona itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 finalcell - Taka jak moja, zerwij gabki z boku jak masz tam dziurki to jest to SUZUKI SAMURAI, tyle ze moja byla w gorszym stanie i pomogolo tylko malowanie calej na zloto. No to mamy ta sama nagrzewniczke :] Podaj jeszcze wymiary, bo sie moge mylic. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Ta pustaw po bokach jak ci sie ona sprawuje bo budowe ma identyczną jak od 125p ale tamta jest większa i chyba wydajniejsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 POLECAM od Lady to ze jest duza to troche i dobrze wieksza powierzchnia oddawania ciepla i mieszcza sie na niej 4 wiatraki 80. Ja tak mam i dwa bloki w te upaly sa zimne jeszcze tak po 2 godz. pracy kompa , pozniej tylko lekko cieple (letnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 To mam jeszcze jedno pytanie, czy możecie mi podać wymiary nagrzewnic do kadetta i poldka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...