bamc Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2013 (edytowane) Witam serdecznie, podczas porządkowania dysku, powstała mi całkiem dziwna sytuacja. Próbowałem przenieść folder z pulpitu na dysk zewnętrzny. Wybrałem opcję "wytnij" i w tym momencie, proces explorer.exe się wykrzaczył. Po załadowaniu się ponownie, procesu, nie mam do wyboru opcji "wklej" a folder zniknął z pulpitu... PS system windows 7 Edytowane 7 Września 2013 przez bamc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2013 Powyłączaj wszelkie zbędne procesy i wtedy spróbuj. System aktualny?Z jakich zabezpieczeń korzystasz, podobne problemy(choć tylko w przeglądarkach) sprawiał pakiet Zone Alarm antywirus + firewall. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2013 uzyj softu do odzyskiwania danych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...