Skocz do zawartości
KOMUNA

Kto da więcej na GeForce?

Rekomendowane odpowiedzi

czy ja dobrze zrozumialem? ze jak sie kreci pamiec a wyniki spadaja to wina zasilacza? bo na moim gf4 mx 440 rdzen mam na 250 podkrecony do 315 a moge do 350 (wiecej mi sie nie chcialo) ale od 315 wyniki zaczynaja spadac, to moze byc wina zasilacza? mam chiefteca 420, aida pokazuje napiecia wrecz wzorowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem odnosnie czyjego posta sie odnosisz?? ale spadajace wyniki od pewnego pulapu nie sa wina zasilacza.poprostu przy za wysokim taktowaniu pamiatki zaczynaja pracowac nieprawidlowo,stad slabszy wynik.

oczywiscie zly zasilacz (code..,mega..) bardzo czesto powoduje niewlasciwa (wybuch :D ) prace kompa ale to juz zbyt szeroki temat zeby go tu omawiac, nie mniej jednak z ta zasilka mozesz byc spokojny o swoje wyniki w 3d marku :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na moim bartonku-M, którego mam od wczoraj jak narazie:

gf4ti x4 @305/609

proc @2505 mhz (12x208) (ale beznadziejne są moje kingmaxy)

dentki 44,03, windaXP, wynik 14685, rzuce comparem jak przekrocze 15k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na tym co w podpisie w 3Dm2k1 wyciągam 4343pkt.

Jak na Gf2Ti to całkiem dobry wynik, ciekaw jestem jaki jest szczyt możliwości Gf2Ti - podobno 5200 - jeśli ktoś się orientuje to proszę o INFO.

Stary, ja na 265/444Mhz miałem niecałe 6000, na sprzęcie z podpisu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi