ikacper Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2013 Witam, mam zestaw komputerowy za 2300zł (złożony). Czy złożony jest on z dobrych części, a może wiecie co w nim mogę zamienić, żeby wytrzymał mi trzy lata. Oto ten zestaw: Procesor: Intel Core i5 3350p 3,1 GHz RAM: GoodRam 4GB (1x4GB) 1333MHz DDR3 CL9 Płyta główna: Asrock P67 PRO3 Grafika: Sapphire HD 7870 GHz Edition 2GB DDR5 Zasilacz: Corsair VS 450W Obudowa: SilentiumPC Brutus M23 Pure Black Dysk twardy: SilentiumPC Brutus M23 Pure Black Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2013 Zależy czy zamierzasz podkręcać ten procesor? dodam, że podkręca się tylko o około 400mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianqwer Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2013 Co to za sklep? Ma jakieś opinie? Lepiej złożyć w czymś pewniejszym jak morele czy techplanet. Żeby na tej płytce działał i5 Ivy Bridge musi mieć zaktualizowany BIOS. Ponadto kupiłbym lepszy zasilacz (np. XFX 450W, Corsair CX430, SPC Deus G1 500W - zależnie od ceny). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikacper Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2013 To jak kupię tą płytkę to będę musiał aktualizować bios ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...