tressor82 Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2013 Witam , w mieszkaniu mam internet z UPC , do mojego pokoju idzie jeden kabel do komputera i potrzebuje jeszcze podłączyć PS3 pod neta ale po kablu , bo nie mam juz mozliwości pociągnięcia drugiego kabla od rutera. i czy ten kabel co mam u siebie w pokoju moge podpiac pod switch/accespoint i od niego puscic dwa kable jeden do komputera a drugi do PS3 i bedą mogły działac jednocześnie majac dostep do internetu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2013 Podaj model modemu od UPC. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tressor82 Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2013 To thompson jakis net 50 mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2013 Wysil się bardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tressor82 Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2013 (edytowane) Wysil się bardziej. TWG870UG zaraz narysuje o co mi dokładnie chodzi powinno - byc prościej , sorka za takie pózne odpisywanie , ale praca mnie za bardzo pochłania w tym tygodniu i chodzi mi o to jak rozdzieli ten kabel w pokoju 2 zeby podlaczyc ps3 i komputer jednoczesnie i zeby na obu działał internet , potrzebny bedzie switch/hub ? Edytowane 10 Września 2013 przez tressor82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2013 Kup router i po sprawie, jak nie masz szczególnych wymagań to TL-WR340G/TL-WR340GD wystarczy. Dostaniesz go pewnie w okolicach 20-40zł. Jak masz oczekiwania dodatkowe (wifi w N, usb, gigabit ethernet czy onne), sprecyzuj je. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...