Torcik Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2013 (edytowane) Witam, jak w temacie, mam problem z odpaleniem mp3. Na początku nie chciała zaskoczyć łatka 1.0.0.78, zajrzałem do supportu, ściągnąłem manualnie do ostatniej wersji, gra odpala się, włącza się główny ekran gry i nagle crash . Grę dostałem na zeszłe święta i miałem ten sam problem więc na jakiś czas odpuściłem, teraz sobie przypomniałem, myślałem że wypuszczą jakiś upate który to naprawi, ale na próżno. Przeinstalowywałem chyba ze 3 razy, jak pisali wyłączałem firewalla i antywirusa przy instalacji za każdym razem, efektów brak. Mam:Win XP SP3, Intel Core2 Quad Q6600 2.40GHz, 3GB RAM-u i NVIDIE GeForce 9600 GSO 512. Proszę o szybką pomoc. Z góry dzięki za wkład w ten temat. Pozdrawiam, Torcik. P.S:Jeśli wybrałem zły dział proszę o przeniesienie Edytowane 8 Września 2013 przez Torcik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nav17 Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2013 update do 1.0.0.114 jak rozumiem? na poczatek update directx, redist x86, x64, net framework. jesli to nie zadziala to sprobuj zreinstalowac gre, posciagac patche chociazby z torrentow i zcrackuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torcik Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2013 ODŚWIEŻAM Witam, jestem świeżo po formacie. Przerzuciłem się na Win 7 Professional x64 [sP1] z XP. Po zainstalowaniu MP3 który dopiero w tym systemie zaczął mi działać w grze nie słychać głosów i dialogów w filmikach, a jeśli już są to ledwo słyszalne. Jedyne co słyszę to dziwięki zewnetrzne [ jak muzyka w tle ] oraz narrator. Reszta wszystko hula, karta dźwiękowa to Sound Blaster Live 24 bit. Czy to może być wina złych sterowników? Z góry dzięki za pomoc, pozdro Torcik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2013 Chłopie co ty odświeżasz? Czytałeś regulamin?! Masz jeden główny temat i w nim pisz a nie spamujesz i śmiecisz po całym forum http://forum.purepc.pl/topic/260152-max-payne-3/page-12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...