Junior Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Czy mógłby mi ktoś poradzić jak usprawnić chłodzenie mojego radka . Narazie wykręciłem go na 325325 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 ja mam wentylaator z proca założony i mi sie skala w power stripie kończy a karta nawet nie reaguje radiator zimny jak snieg tylko tyle ze wentyl chodzi na 6000 obr ale to tylko na specjalne okazje tak normanie to 2500 obr a weś jaikiś duzy miedziany radiator pożadny wiatrak i regulator obrotów jak ci chałas przeszkadza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rauko Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 A jak taki wiatrak od CPU przymocowac ?? Przyklejac mi szkoda. A i jeszcze jedno, czy posmarowac pasta tak jak przed nalozeniem na zwykly CPU ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkwadrat Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 Niezłe efekty daje zamocowanie wentylatora 80x80 z boku grafy. Nie musisz się wtedy pozbywać oryginalnego coolerka (i gwarancji :D ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rauko Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Nie no chcial bym cos naprawde mocnego zebym mogl spokojnie vcore zrobic do ok 420 wykrecic, a pamieci oczywiscie vmem i tez tak ze 740 wycisnac. Do czegos takiego chyba wentyl z boku nie starczy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Najlepiej blok wodny. Jest problem z podkładką na rdzeniu, ale forumowicze już się za to wzieli :), a i są gotowe rozwiązania na tę okolicznośc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 PO co zdzierać podkaldke z radeona??? przeciesz ona pełni tu role podobną do coper shim'a na procu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=42074&highlight= Zobacz kształt podstawy bloku... Z coper shimem raczej tak to niewygląda :) Znaczysię jest płasko idealnie z jądrem. A jak ty masz to rozwiązane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rauko Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Daj jakiegos linka do tego tematu o zdejmowaniu tej nakladki z GPU. A no i jeszcze jedno skad mozna wytrzasnac wmiare tanio reszte zestawu do WC ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Wszystko jest tu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Daj jakiegos linka do tego tematu o zdejmowaniu tej nakladki z GPU. A no i jeszcze jedno skad mozna wytrzasnac wmiare tanio reszte zestawu do WC ??no nie mow ze bedziesz montowal WC spejcalnie dla GPU garfy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=42074&highlight= Zobacz kształt podstawy bloku... Z coper shimem raczej tak to niewygląda :) Znaczysię jest płasko idealnie z jądrem. A jak ty masz to rozwiązane? Ja mam a właściwie miałem bo radek umarł, bloczek wlasnej roboty, frezowany o płaskiej podstawie o wymiarach 40x40 i bez zdejmowania tej blaszki bardzoe ładnie mi przyegał do chipa karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rauko Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Nie no jak juz zaloze WC to na GPU,CPU i NB :) Szczegolnie na CPU sie przyda bo w ten weekend zmieniam mojego 1,7 (0,18) na 1,7 (0,13) i bede probowal go nieco :twisted: podkrecic :) A i pamieci zmieniam na GEIL'e :twisted: Tylko mam jeszcze problem skad ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> takie kwadratowe radiatory na pamieci (miedziane i wysokie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Allegro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...