Skocz do zawartości
Junior

Chłodzenie radka 9500 Pro

Rekomendowane odpowiedzi

ja mam wentylaator z proca założony i mi sie skala w power stripie kończy a karta nawet nie reaguje radiator zimny jak snieg tylko tyle ze wentyl chodzi na 6000 obr ale to tylko na specjalne okazje tak normanie to 2500 obr a weś jaikiś duzy miedziany radiator pożadny wiatrak i regulator obrotów jak ci chałas przeszkadza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=42074&highlight=

Zobacz kształt podstawy bloku... 

Z coper shimem raczej tak to niewygląda :) Znaczysię jest płasko idealnie z jądrem.

A jak ty masz to rozwiązane?

Ja mam a właściwie miałem bo radek umarł, bloczek wlasnej roboty, frezowany o płaskiej podstawie o wymiarach 40x40 i bez zdejmowania tej blaszki bardzoe ładnie mi przyegał do chipa karty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no jak juz zaloze WC to na GPU,CPU i NB :) Szczegolnie na CPU sie przyda bo w ten weekend zmieniam mojego 1,7 (0,18) na 1,7 (0,13) i bede probowal go nieco :twisted: podkrecic :) A i pamieci zmieniam na GEIL'e :twisted: Tylko mam jeszcze problem skad ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> takie kwadratowe radiatory na pamieci (miedziane i wysokie).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi