Skocz do zawartości
piotreek

Telewizor w okolicach 1500 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka, 

Za jakiś czas będę prawdopodobnie kupował tv i już postanowiłem się za nim porozglądać. Myślę, że optymalny dla mnie rozmiar to 40 cali, ale teraz są też 39, więc te 39 przyjmijmy za minimum. TV będzie głównie działał podpięty do laptopa przez hdmi, no i pewnie dvbt, kablówkę mam upc, ale raczej nie będę na razie brać od nich pakietu tv. TV będzie zawieszony na ścianie, ale to nie ma znaczenia akurat. 

Najbardziej zależy mi na dobrym obrazie, (dziadek ma jakiegoś taniego samsunga i obraz jest średni), smart tv i inne bajery nie muszą być w nim zaimplementowane, największy nacisk to jakość obrazu. Zależy mi na dobrej współpracy z laptopem (tv u rodziców w domu sony kdl40w4500 podpięty do lapka w obrazie ma taką czarną ramkę dookoła, która nieznacznie, ale jednak pomniejsza obraz, więc czegoś takiego chciałbym uniknąć)

Fundusze nie są za wysokie, ale może uda się znaleźć coś fajnego w tej cenie?

Preferencji co do marek nie mam, ale też nie chcę jakichś wynalazków, myślę, że coś z oferty: sony, toshiba, samsung, panasonic, lg, uda się znaleźć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Że plazma będzie lepsza to fakt.

Ale nie przesadzajmy 1500zł to mało na plazmę FHD

Imho piotreek dorzuć 200-300zł i celuj w jakiegoś 40" LED samsunga

Jakiś konkretny model możesz polecić? Dziadek ma jakiegoś samsunga, ale chyba najtańszy model i kolory nie są zachwycające, takie sztuczne trochę. Ale nie uprzedzam się, bo przed kupnem, jak już będę miał kilka modeli to będzie wizytacja w sklepach. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi