Derso Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 Kupiłem na allegro używaną obudowę wraz z zasilaczem. Miał to być forton 250W. Jednak gdy rozkręciłem obudowę moim oczom ukazał się zupełnie inny zasilacz a mianowicie Enhance ENP-6130 300w. Czy mogę go użyć do planowanego htpc? Czy to jakaś tykająca bomba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzl Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 Tak, to dobry zasilacz. Fortrony produkowane są(były?) obecnie przez FSP oraz właśnie Enhance, które swoją drogą są choćby w CM silent Pro Gold, ale na 100% gwarancji nie daję. Poczekaj na jeszcze inne opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 Producent ten wyprodukował wiele zasilaczy dla uznanych firm Klik Ten konkretny model ma dwie linie 12V, z htpc (jeśli nie łożysz tam wypaśnej k. graficznej) sobie poradzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derso Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 Dzięki wielkie. Tam będzie tylko G2030 z integrowaną kartą żadnej innej nie planuje instalować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...