Skocz do zawartości
Tomsio

Kable modularne do zasilacza Pentagram Silent Force 750W

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jakiś czas temu zakupiłem w sklepie zasilacz Pentagram Silent Force 750W z modularnymi kablami i część z tych kabli mi poginęła podczas przeprowadzki, teraz modernizuje swój komputer i niestety nie mam wszystkich potrzebnych kabli. Czy jest możliwość gdzieś takie kable kupić lub zlecić do wykonania (oczywiście odpłatnie)?

Będę wdzięczny za wszelkie sugestie

TP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pisałem dostałem nawet namiar na pana Dariusza Madej z PENTAGRAMU niestety to jak głową w mur walić zero dalszego odzewu lub odpowiedzi w stylu nie ma, nie mamy, nie prowadzimy sprzedaży takich kabli itd itd i to te najdelikatniejsze odpowiedzi Dołączona grafika

I niestety problem jest taki że NIE i już :(

Szukam jakieś alternatywy choć zdaje sobie sprawę że to nie będzie łatwe Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ew poszukaj modularnego zasilacza w dziale USZKODZONE, popatrz jak wyglądają Twoje wyjścia prądowe na kable i dobierz coś

np:

http://allegro.pl/kabel-do-zasilacza-modularnego-6-8-pin-molex-hdd-i3523576681.html

- tylko musisz wiedzieć jakiego dokładnie kabla szukasz i upewnić się czy pasuje

Edytowane przez Gerlath

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi