scratix Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 Mam zamiar kupić SSD KIngston V300 60 GB i pytanie czy lepiej postawić na nim system czy może używać go jako chace dla HDD (o ile na nim się da)?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 Mam zamiar kupić SSD KIngston V300 60 GB i pytanie czy lepiej postawić na nim system czy może używać go jako chace dla HDD (o ile na nim się da)? ) Przy tej pojemności lepiej postawić system. I lepiej dopłacić do wersji 120GB - zdecydowanie lepszy stosunek ceny do pojemności i wyższa wydajność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 Mam zamiar kupić SSD KIngston V300 60 GB i pytanie czy lepiej postawić na nim system czy może używać go jako chace dla HDD (o ile na nim się da)? ) Cache'owanie to tylko pół środek, w tym wypadku szkoda marnować potencjał SSD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 To który z tej trójki był by najlepszy? Kingston V300, Crucial m4, A-Data Premier Pro SP600, wszystkie maja 120 GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2013 Masz temat "Wszystko o SSD" i na 1. stronie jest lista polecanych dysków w różnych kategoriach cenowych/pojemnościowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...