freaker Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 (edytowane) Czy będzie duża różnica w wydajności po przesiadce z Atoma N270 1.6 GHz na Celerona ULV 847 1,1GHz? Znalazłem odpowiedź, będzie jakieś 3-4 razy szybszy. Nie sądziłem, że ten atom to aż taka padaka. http://www.cpubenchmark.net/laptop.html Edytowane 13 Września 2013 przez freaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 3 lata różnicy, 1 a 2 rdzenie, Przedpotopowy chipset w przypadku N270 robi swoje. Ciekawostka 134$ do 32$. Wydajność wydajnością, pytanie z jakim OS sprzedają tego Celerona? Możesz zarzucić przykładowy, dostępny model? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety130 Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 Ten atom to porażka. Ostatnio miałem na składzie samsunga z tym atomem, Siódemka starter ledwo dawała z nim radę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...