ziom309 Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2013 Witam mam problem z pendrive WILK GOODRAM 8GB(pendrive ma dwie partycje UDF i fat32) i nie wiem jak podejść go i zrobić jedną partycje dziękuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2013 Witam mam problem z pendrive WILK GOODRAM 8GB(pendrive ma dwie partycje UDF i fat32) i nie wiem jak podejść go i zrobić jedną partycje dziękuje za pomoc zwykle partycje są wykonane z poziomu kontrolera, raczej nie do obejścia. Jak nie są - to zrobiłbyś to dowolnym programem do partycjonowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom309 Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2013 zwykle partycje są wykonane z poziomu kontrolera, raczej nie do obejścia. Jak nie są - to zrobiłbyś to dowolnym programem do partycjonowania. coś niby można jednak zrobić http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1991757.html ale ja próbowałem i mi nie podeszło może dlatego ze inny jest chip w pen drive a nie moge go rozebrać bo jest zalany plastikiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...