wysota Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2013 (edytowane) Witam. Mój problem wygląda następująco. Mam zainstalowane dwa windowsy 7 i 8. Z czasem postanowiłem usunąć "8" więc sformatowałem partycje na której się znajdował i tu pojawił się problem. Podczas uruchamiania się pc nie pojawia się okno wyboru systemu, a 8 próbuje podjąć naprawę. Macie jakieś rozwiązanie tego problemu lub jak uruchomić okno wyboru systemu "tab" nic nie pomaga. Z góry dzięki. Ps. Nie posiadam płyty instalacyjnej win 8 Edytowane 14 Września 2013 przez wysota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw10 Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2013 http://bit.ly/191OmGn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysota Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2013 Niestety naprawa MBR nic nie daje. Podczas rozruchu Win8 nadal podejmuje próbę naprawy. Jest jakiś sposób na ustawianie win7 jako głównego z poziomu biosu lub wiersza poleceń? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysota Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2013 Temat do zamknięcia problem rozwiązany. Jedynym rozwiązaniem okazało się załatwienie płyty win8 i uruchomienie "7" po czym wyczyszczenie wpisu rozruchu i wszystkich pozostałości po "8" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...