Sigano Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 Witam mam problem z tym że strasznie długo mi się włącza kompuer nie mm dużo padziewia na komputerze ja mam Windows7 i jeszcze strasznie długo szuka mi łącza wi -fi a kiedyśszukało krótko co może pomóc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 (edytowane) W pewnym sensie pomoże reinstalacja systemu, a na pewno pomoże wymiana dysku na SSD + reinstalacja systemu. Edytowane 17 Września 2013 przez bender83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety130 Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 Wywal niepotrzebne rzeczy z autostartu. Polecam też Ccleaner do wyczyszczenia śmieci z komputera oraz wyczyszczenie rejestru. Później w zakładce uruchamianie odznacz niepotrzebne rzeczy które się włączają przy starcie komputera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...