Caleb Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 (edytowane) Lato na finiszu, jesień przed nami, więc sezon grania na dobre zaczynamy! Aby umilić Wam te długie chwile, które prawdopodobnie spędzicie przed monitorem z ulubionymi grami, firma GIGABYTE wraz z redakcją PurePC.pl przygotowała wystrzałowy konkurs z atrakcyjnymi nagrodami. Uczestnicy zabawy mają szansę na zdobycie karty graficznej GIGABYTE GTX 760 WindForce 3X 4GB, klawiatury Aivia Osmium oraz zestawu myszka Aivia Krypton plus podkładka Aivia Krypton Mat. Wszystkie pozycje zapewne ucieszą wytrawnych graczy. Jednak co zrobić, aby wygrać jedną z tych niesamowitych nagród? Nic trudnego, wystarczy tylko być zarejestrowanym użytkownikiem portalu PurePC.pl, udzielić poprawnych odpowiedzi na sześć banalnie prostych pytań oraz liczyć na odrobinę szczęścia. Jeśli coś nie jest jasne i brakuje Wam fachowej wiedzy na temat produktów czy zastosowanych technologii GIGABYTE, to zalecamy odwiedziny strony głównej sponsora, gdzie z całą pewnością znajdziecie podpowiedzi do pytań konkursowych. Zabawa trwa od 17 września do 30 września 2013 roku włącznie. Życzymy powodzenia i zapraszamy na stronę konkursową... Konkurs Gigabyte - Do wygrania GTX 760 WindForce 3X 4GB! Edytowane 17 Września 2013 przez Caleb 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Można zmienić jedną pozycję, bo wysłałem i się zorientowałem, że mam błąd ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr. fix it Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Wysłałem odpowiedzi, a maila z potwierdzniem udziału w konkursie nie widać. Mam wrażenie, że silnik portalu nie radzi sobie z moim nick-iem bo przy logowaniu mam komunikat błędu hasła, a mimo wszystko się loguję - tak na 100% wpisuję dobre hasło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati972 Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Pytanie dotyczy tytułu gry która pojawiła się na polskim rynku czy chodzi o rynek światowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Można zmienić jedną pozycję, bo wysłałem i się zorientowałem, że mam błąd ? Z tego co pamietam to mozna wysylac kilka zgloszen, tylko ostatni nadpisuje wszystkie poprzednie - czyli de facto jestes tylko jednym rekordem w bazie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 (edytowane) Z tego co pamietam to mozna wysylac kilka zgloszen, tylko ostatni nadpisuje wszystkie poprzednie - czyli de facto jestes tylko jednym rekordem w bazie. Niestety, pierwszy strzał jest wiążący. Nie ma opcji nadpisywania wyników w bazie, system tego nie akceptuje,. Inaczej zabaw anie miałaby sensu. Edytowane 18 Września 2013 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielok100 Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2013 Życzę wygranych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LauviahPL Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2013 Wiadomo już coś o wynikach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2013 Przecież jest wg regulaminu do 10 dni od zakończenia konkursu. Sugeruję cierpliwie czekać i zacząć się upominac od 15 października, kiedy to już przekroczą termin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2013 Głos rozsądku przemówił :> 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosthenio Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 Jeśli mowa o wynikach to mam nadzieję że nagrody otrzymają Ci którzy wstukali po prostu w google frazę, lub poszukali notowań i wpisali jedną z 50/60 literowych nazw, lecz zgłosili taką grę o której faktycznie wiedzą. Żeby nie było że ktoś powie/pomyśli : "oj takie żale gimbusa" . Ja piszę to co myślę. P.S. a propo notowań http://gamezilla.komputerswiat.pl/publicystyka/2010/5/top-10-najdluzszych-tytulow-gier-wideo P.P.S Swoją drogą jestem ciekawy ile osób wpisało Grand Theft Auto Episodes of Liberty City :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 To juz Ci moge powiedziec, ze istnieja znacznie dlusze nazwy, znajdziesz je w ksiedze rekordow Guinnessa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 @mosthenio Właściwie ostatnie pytanie było w pewnym sensie dodatkowe, wcale bym się nie zdziwił gdyby nie było brane na poważnie przez organizatorów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrowa123 Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2013 Oglosili juz wyniki ? Czekam i czekam.. Mialo byc 10 dni roboczych :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2013 Oficjalnie termin upływa w poniedziałek o północy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2013 Oglosili juz wyniki ? Czekam i czekam.. Mialo byc 10 dni roboczych :/ Dokładnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2013 Nasza redakcja zapewne liczy dni robocze jako poniedziałek - piątek, stąd wyniki max w poniedziałek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2013 Raczej polega na tym, ze ludzie mysla, ze weekend to dni robocze ;) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2013 Raczej polega na tym, ze ludzie mysla, ze weekend to dni robocze To jest w ogóle śmieszna kwestia, bo w prawie w ogóle nie ma pojęcia "dnia roboczego" - jest tylko "dzień wolny od pracy", a tymi są niedziele oraz święta ustawowo wolne od pracy. W związku z tym uznawanie soboty za dzień roboczy nie jest pozbawione podstaw ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...