Skocz do zawartości
Caleb

Konkurs Gigabyte - Do wygrania GTX 760 WindForce 3X 4GB!

Rekomendowane odpowiedzi

Lato na finiszu, jesień przed nami, więc sezon grania na dobre zaczynamy! Aby umilić Wam te długie chwile, które prawdopodobnie spędzicie przed monitorem z ulubionymi grami, firma GIGABYTE wraz z redakcją PurePC.pl przygotowała wystrzałowy konkurs z atrakcyjnymi nagrodami. Uczestnicy zabawy mają szansę na zdobycie karty graficznej GIGABYTE GTX 760 WindForce 3X 4GB, klawiatury Aivia Osmium oraz zestawu myszka Aivia Krypton plus podkładka Aivia Krypton Mat. Wszystkie pozycje zapewne ucieszą wytrawnych graczy. Jednak co zrobić, aby wygrać jedną z tych niesamowitych nagród? Nic trudnego, wystarczy tylko być zarejestrowanym użytkownikiem portalu PurePC.pl, udzielić poprawnych odpowiedzi na sześć banalnie prostych pytań oraz liczyć na odrobinę szczęścia. Jeśli coś nie jest jasne i brakuje Wam fachowej wiedzy na temat produktów czy zastosowanych technologii GIGABYTE, to zalecamy odwiedziny strony głównej sponsora, gdzie z całą pewnością znajdziecie podpowiedzi do pytań konkursowych. Zabawa trwa od 17 września do 30 września 2013 roku włącznie. Życzymy powodzenia i zapraszamy na stronę konkursową...

Dołączona grafika

Edytowane przez Caleb
  • Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można zmienić jedną pozycję, bo wysłałem i się zorientowałem, że mam błąd ? Dołączona grafika

Z tego co pamietam to mozna wysylac kilka zgloszen, tylko ostatni nadpisuje wszystkie poprzednie - czyli de facto jestes tylko jednym rekordem w bazie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co pamietam to mozna wysylac kilka zgloszen, tylko ostatni nadpisuje wszystkie poprzednie - czyli de facto jestes tylko jednym rekordem w bazie.

Niestety, pierwszy strzał jest wiążący. Nie ma opcji nadpisywania wyników w bazie, system tego nie akceptuje,. Inaczej zabaw anie miałaby sensu.

Edytowane przez Caleb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli mowa o wynikach to mam nadzieję że nagrody otrzymają Ci którzy wstukali po prostu w google frazę, lub poszukali notowań i wpisali jedną z 50/60 literowych nazw, lecz zgłosili taką grę o której faktycznie wiedzą. Żeby nie było że ktoś powie/pomyśli : "oj takie żale gimbusa" . Ja piszę to co myślę. 

P.S.   a propo notowań  http://gamezilla.komputerswiat.pl/publicystyka/2010/5/top-10-najdluzszych-tytulow-gier-wideo

P.P.S   Swoją drogą jestem ciekawy ile osób wpisało Grand Theft Auto Episodes of Liberty City :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej polega na tym, ze ludzie mysla, ze weekend to dni robocze Dołączona grafika

To jest w ogóle śmieszna kwestia, bo w prawie w ogóle nie ma pojęcia "dnia roboczego" - jest tylko "dzień wolny od pracy", a tymi są niedziele oraz święta ustawowo wolne od pracy. W związku z tym uznawanie soboty za dzień roboczy nie jest pozbawione podstaw ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi