ZimnySobi Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 Witam, Mam problem z teściową... mianowicie siedzi czasami przegląda zdjęcia które nie chciał bym żeby przeglądała, musiał by być to program który działa w tle. Wcześniej wycinałem pliki przez sieć LAN z komputera i aplikacja którą teściowa operowała się zawieszała lub wywalała brak dostępu do pliku. Teraz został podłączony Router TL-WR340G WiFi i Drugi komputer sie rozpłynął, nie jest wyświetlany w Sieci. Od internetu potrafię ją odłączyć przez harmonogram w liveboxie. Wiem jakie jest lokalne IP drugiego komputera tylko teraz potrzebna aplikacja która działa w tle i nie było by widać operacji które wykonuje na drugim komputerze, bo akurat mam przebiegłą teściową. Uploaded with ImageShack.us Tak jak na schemacie, PC-1 To komputer oblegiwany przez teściową, PC-2 to Moj komputer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brym Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 nie widze schematu, temat też stary ale w windowsie jest komenda shutdown która umozliwia wyłączenie innego komputera zdalnie. po wiecej otworz cmd i wpisz shutdown /? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...