Piłsudski1990 Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 Witam, musiałem przeinstalować system W7. Pojawił sie jednak problem z tym, iż po reinstalacji nie mam internetu w PC. Ściągnąłem sterowniki http://pl.msi.com/product/mb/K9N-Neo--PCB-1-0-.html#/?div=Driver&os=Win7 32 do płyty głównej, zainstalowałem jednak internetu nie ma nadal. Ostatnim razem po instalacji sterowników internet pojawił sie bez problemu. Netia spot to modem przeze mnie posiadany. Jaka może być przyczyna , co wypada zrobić w takim przypadku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 Karta sieciowa jest prawidłowo wykrywana? Próbowałeś restartować modem/router? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piłsudski1990 Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 Informuje mnie, iż Kontroler Ethernet nie posiada sterowników. Owszem modem,komputer wielokrotnie restartowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 No to powinieneś zacząć od zainstalowania sterowników. Wcześniej też miałeś W7? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piłsudski1990 Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 No to powinieneś zacząć od zainstalowania sterowników. Wcześniej też miałeś W7? Owszem, Windowsa 7. Zobaczę zainstaluje je po raz 4. Realtek będzie mi sie śnił po nocach.....dobrze, że chociaż laptop śmiga,jest jak szukać pomocy. problem z Pc jednak pozostaje. Może spróbuję znów zrobic reinstalkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 (edytowane) Coś nie chce mi się wierzyć, że W7 nie ma sterowników do lanu Realteka. Wejdź w menadżer urządzeń i odczytaj identyfikator urządzenia. Specyfikacja na stronie msi podaje 10/100/1000 Fast Ethernet by Vitesse VSC8601. Spróbuj szukać sterownika po identyfikatorze. Edytowane 17 Września 2013 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...