RaKLeZ Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Witam! Mam plyte Soltek DRV5-C na KT333 i zastanawiam sie na tym wlasnie prockiem ale nie wiem czy ten config bedzie dzialal stabilnie... Na stronie Solteka znalazlem info: DRV5-C Athlon XP Barton 2500+ FSB tested ok but no guarantee Moze ktos spotkal sie z takim przypadkiem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Witam! Mam plyte Soltek DRV5-C na KT333 i zastanawiam sie na tym wlasnie prockiem ale nie wiem czy ten config bedzie dzialal stabilnie... Na stronie Solteka znalazlem info: DRV5-C Athlon XP Barton 2500+ FSB tested ok but no guarantee Moze ktos spotkal sie z takim przypadkiem? to zalezy od wersji twojej plyty, poszukaj bo bylo ostatnio na forum opsiane na ktorej wersji chodzi a na ktorej nie albo poggadaj z Vipem, on ci wszystko wytlumaczy :) Tutaj ale nastepnym razem poszukaj:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgk5 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Witam! Mam plyte Soltek DRV5-C na KT333 i zastanawiam sie na tym wlasnie prockiem ale nie wiem czy ten config bedzie dzialal stabilnie... Na stronie Solteka znalazlem info: DRV5-C Athlon XP Barton 2500+ FSB tested ok but no guarantee Moze ktos spotkal sie z takim przypadkiem? to zalezy od wersji twojej plyty, poszukaj bo bylo ostatnio na forum opsiane na ktorej wersji chodzi a na ktorej nie albo poggadaj z Vipem, on ci wszystko wytlumaczy :) Tutaj ale nastepnym razem poszukaj:) to już było: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=34580 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 BF rox. :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Witam! Mam plyte Soltek DRV5-C na KT333 i zastanawiam sie na tym wlasnie prockiem ale nie wiem czy ten config bedzie dzialal stabilnie... Na stronie Solteka znalazlem info: DRV5-C Athlon XP Barton 2500+ FSB tested ok but no guarantee Moze ktos spotkal sie z takim przypadkiem? to zalezy od wersji twojej plyty, poszukaj bo bylo ostatnio na forum opsiane na ktorej wersji chodzi a na ktorej nie albo poggadaj z Vipem, on ci wszystko wytlumaczy :) Tutaj ale nastepnym razem poszukaj:) hehe widze ,ze powolutku zdobywam range specjalisty od DRV5 :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 BF jest juz wszedzie :twisted: :twisted: :twisted: -------------------------------------------------------------------------------------- ufff......faktycznie duzo bylo o DRV5.......nie spodziewalem sie ze ta plyta byla taka popularna na tym forum 8O :) ..... Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 widać że poszukanie przeciążyłoby raklez'a. taka fajna opcja. czy jakiś moderator zastosuje moją radę :?: co oni qrwa robią cały dzień ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 widać że poszukanie przeciążyłoby raklez'a. taka fajna opcja. czy jakiś moderator zastosuje moją radę :?: co oni <font color="#FF0000">[ciach!]</font> robią cały dzień ? Spoko nastepnym razem poszukam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...