qhash Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Czy ktoś orientuje się gdzie można kupić takie ciemno-szare siateczki ala filtry, zazwyczaj o grubości 3-4mm, najlepiej na metry, tak żeby powycinać i przykleić do otworów w obudowie (tych przystosowanych do wentylatorów, których nie mam i nie potrzebuje a przez które się kurzy). Dzięki z góry. Pozdrawiam, # Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Siatka czy coś w stylu gąbki? MINI REGULAMIN DZIAŁU - PROSZĘ KONIECZNIE PRZECZYTAĆ ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qhash Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 cokolwiek żeby zasłonić te wloty powietrza, ale żeby zadziałało jako filtr. wymiana powietrza i tak jest, zestaw ma może 100W mocy jako całość, więc nie zakładam dodatkowego chłodzenia a przez takie dziury będzie mi się kurzyć - w sumie coś w stylu gąbki byłoby nawet lepsze. Wiesz gdzie t o można kupić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 http://allegro.pl/pianka-2-5mm-gabka-tapicerska-kaletnicza-szewska-i3406925598.html :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 Zbyt gęste, to nie przepuści powietrza przez siebie. Ja podejrzewam, że autorowi chodzi o coś w tym stylu: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 wymiana powietrza i tak jest Może źle zrozumiałem powyższe. Przyjąłem, że wymiana powietrza jest realizowana poza otworami, które autor chce pozatykać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2013 pończochy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2013 fetyszysta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2013 Pończochy się sprują. jak tylko się je natnie, albo cokolwiek zrobi, żeby dopasować do otworów, to polecą oczka (wszystkie na raz, czyli całość się spruje). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mloncur Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2013 spróbuj wziąć ze starych nie używanych/zepsutych głośników materiał z maskownicy na głośniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2013 ponczochy się nie sprują, jeśli się je potraktuje dookoła klejem albo silikonem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2013 Każda kobieta napisałaby, żeby je obszyć, a faceci myślą o obklejaniu tkaniny :) interesujące. Wracając do tematu. Dobry byłby materiał z maskownic głośników, zgodzę się, równie dobra byłaby gaza, ale w niewidocznym miejscu, bo biały kolor będzie się odznaczał. Myślę, że siatka metalowa, nawet drobna przepuści dużo kurzu. Gąbka z pudełka po płycie głównej też mogłaby być, gdyby ją rozciąć wzdłuż na 2 albo 3 warstwy, bo jest za gruba i nie przepuszcza dość powietrza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2013 Wkład do filtra okapowego (tylko białe, te czarne są węglowe i nasączone chemią neutralizującą zapachy) Za 30zł można kupić kawałek 1x1m grubości 1cm http://www.saturn.pl/gliwice/produkt,id-192155?utm_source=porownywarki&utm_medium=skapiec&utm_term=skapiec&utm_campaign=xml Stosuje od lat zero problemów, 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XarduneK Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2013 Wkład do filtra okapowego (tylko białe, te czarne są węglowe i nasączone chemią neutralizującą zapachy) Za 30zł można kupić kawałek 1x1m grubości 1cm http://www.saturn.pl/gliwice/produkt,id-192155?utm_source=porownywarki&utm_medium=skapiec&utm_term=skapiec&utm_campaign=xml Stosuje od lat zero problemów, 1cm grubości to będzie za dużo do tego zastosowania, chyba że wystąpił błąd i chodziło o 1mm. Sam jestem zainteresowany, bo domowym sposobem można zrobić filtry na otwory w obudowie ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwszy Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2013 to może bandaż, gaza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2013 Jak napisał HeatheN - filtr do okapów. Ja mam ten z euroagdrtv, grubość około 5mm - przepuszcza powietrze, a zatrzymuje kurz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2013 Taki filtr po zakurzeniu czyścimy, czy wymieniamy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 Właściwie wystarczy go "wytrzepać". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...