Michal_111 Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Szukam stron internetowych na których znajdują sie informacje na temat modyfikacji notebooków.Czy w ogóle istnieją takie strony(polskie)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Witaj na Tweak'u :) Modyfikacje notebooków ? heh IHMO dużego pola do popisu przy takim maleństwie niema, można sobie diody powymieniać lub przemalować obudowe, z oknem juz by było ciężej ;P A ze stronami dotyczącymi modyfikacji laptopów sie dotychczas nie spotkałem, może spróbuj opisać to co ci chodzi po głowie to coś poradzimy. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 ja proponuje obudowe z pleksi :D Qrna ale by to wygladalo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magya Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 aRoo"]ja proponuje obudowe z pleksi :D Qrna ale by to wygladalo :) ueeeee. obudowa z pleksi to bedzie kicz cholerny ja bym polecal a) podswietlic klawiaturke zielonymi led (albo niebieskimi) B) na wierzchniej stronie wyswietlacza zamontowac ladowarke na ogniwa sloneczne (widzialem takie cos do komorek na allegro, ale to musicie juz sami poszukac...). Dajmy na to zmontowac takie rozkladane panele i ladowac akumulator na sloneczku.... co wy na to ?.. jak jakas stacja kosmiczna !... c) notebooka wnomntowac na stale w aluminiowa walizeczke - raz ze cudnie to wyglada, dwa ze zmiesci sie tam jeszcze dodatkowy sprzet, trzy ze chroni przed wgnieceniem :) d) ... uchwyt na kubek zamiast cdroma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 ueeeee. obudowa z pleksi to bedzie kicz cholerny ja bym polecal a) podswietlic klawiaturke zielonymi led (albo niebieskimi) B) na wierzchniej stronie wyswietlacza zamontowac ladowarke na ogniwa sloneczne (widzialem takie cos do komorek na allegro, ale to musicie juz sami poszukac...). Dajmy na to zmontowac takie rozkladane panele i ladowac akumulator na sloneczku.... co wy na to ?.. jak jakas stacja kosmiczna !... c) notebooka wnomntowac na stale w aluminiowa walizeczke - raz ze cudnie to wyglada, dwa ze zmiesci sie tam jeszcze dodatkowy sprzet, trzy ze chroni przed wgnieceniem :) d) ... uchwyt na kubek zamiast cdroma a) ciekawy pomysl B) ciekawe jak by ludzie na takie cos reagowali ;) c) jakos mi sie to nie widzie rownie dobrze mozna pc'ta tak wmontowac. d) a jak wysuniesz CD to nie masz podstawki??? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 tak jak na filmie "hakerzy" czy jakos tak klawiature zamaluj (fajnie bedzie pisac) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonk Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Okna sie da od spodu :D :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Looknij TU. Może nie jest to jakaś super modyfikacjia, ale zawsze to dobry początek :D A tak pozatym to witamy na forum :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...