Skocz do zawartości
Michal_111

Modyfikacja notebooków??

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj na Tweak'u :)

Modyfikacje notebooków ? heh IHMO dużego pola do popisu przy takim maleństwie niema, można sobie diody powymieniać lub przemalować obudowe, z oknem juz by było ciężej ;P

A ze stronami dotyczącymi modyfikacji laptopów sie dotychczas nie spotkałem, może spróbuj opisać to co ci chodzi po głowie to coś poradzimy.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aRoo"]ja proponuje obudowe z pleksi :D Qrna ale by to wygladalo :)

ueeeee. obudowa z pleksi to bedzie kicz cholerny

ja bym polecal

a) podswietlic klawiaturke zielonymi led (albo niebieskimi)

B) na wierzchniej stronie wyswietlacza zamontowac ladowarke na ogniwa sloneczne (widzialem takie cos do komorek na allegro, ale to musicie juz sami poszukac...). Dajmy na to zmontowac takie rozkladane panele i ladowac akumulator na sloneczku.... co wy na to ?.. jak jakas stacja kosmiczna !...

c) notebooka wnomntowac na stale w aluminiowa walizeczke - raz ze cudnie to wyglada, dwa ze zmiesci sie tam jeszcze dodatkowy sprzet, trzy ze chroni przed wgnieceniem :)

d) ... uchwyt na kubek zamiast cdroma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ueeeee. obudowa z pleksi to bedzie kicz cholerny

ja bym polecal

a) podswietlic klawiaturke zielonymi led  (albo niebieskimi)

B) na wierzchniej stronie wyswietlacza zamontowac ladowarke na ogniwa sloneczne (widzialem takie cos do komorek na allegro, ale to musicie juz sami poszukac...). Dajmy na to zmontowac takie rozkladane panele i ladowac akumulator na sloneczku.... co wy na to ?.. jak jakas stacja kosmiczna !...

c) notebooka wnomntowac na stale w aluminiowa walizeczke - raz ze cudnie to wyglada, dwa ze zmiesci sie tam jeszcze dodatkowy sprzet, trzy ze chroni przed wgnieceniem :)

d) ... uchwyt na kubek zamiast cdroma

a) ciekawy pomysl

B) ciekawe jak by ludzie na takie cos reagowali ;)

c) jakos mi sie to nie widzie rownie dobrze mozna pc'ta tak wmontowac.

d) a jak wysuniesz CD to nie masz podstawki??? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi