Smad Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 Zastanawiam się która będzie lepsza karta, Radeon HD 7970 czy Geforce gtx 680 Procek: 3770k Mobo: Asus P8H61-MX Ram: Corsair 2x 4GB 1600 Vengeance W UK są dość podobne ceny na ebay'u więc mam dylemat mały która wybrać grafikę. Zawsze byłem za GF ale tutaj hymm fajny konsek z tego "radka" Czekam na Wasze sugestie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 GTX 770 - podobna cena, minimalnie wyższa wydajność, mniejszy pobór prądu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2013 7970 jest fajna karta ale sterowniki juz takie fajne nie sa pomimo ze po przeszlo 2 latach od premiery cos w tej kwestii zaczeli robic. znajomy ma 7970 i nie jest zadowolony z karty twierdzi ze na gf mial duzo lepsza plynnosc obrazu. Wysyłane z mojego GT-S6500 za pomocą Tapatalk 2 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enderski Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2013 szukaj coś z GF, bedzie Pan zadowolony...tak jak przedmówca wspomniał diabeł tkwi w sterownikach . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2013 Na dzień dzisiejszy to GTX770 ( odświeżony GTX680 ) .A jak masz czas to poczekaj do premiery najnowszych radeonów , raczej topowych kart R9 nie kupisz ale może odświeżone HD79xx .Premiera tych kart też może namieszać w kwestii cen . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smad Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2013 Ja chcę za 3 -4 tyg kupować grafike. Zintegrowana hd 4000 Nie jest tą grafiką która by mnie satysfakcjonowała :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...