Sroczka Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2013 Witam potrzebuje telefon oto kryteria; 1. Ile masz pieniędzy do przeznaczenia na telefon? 200 do max 300 zł. (Ewentualnie 300zł nowy) 2. Chcesz komórkę z sklepu internetowego, allegro czy komisu komórkowego? Obojętnie.NOWY NIE PODRUBKE 3. Jakie firmy cię interesują? Obojętnie. 4. Do czego telefon ma być wykorzystywany? Sms klasyczny albo dotykowy bez Quwerty, Rozmowy gg Internet 5. Jaki system operacyjny preferujesz? Obojętnie. 6. Będziesz modyfikował oprogramowanie telefonu? Nie. 7. Interesują Cię telefony z dotykowymi wyświetlaczami? Jeżeli tak to w jakim przedziale powinna być wielkość wyświetlacza? Tak, Obojętnie czym większy tym lepszy dla mnie .(Problem z oczami ) 8. Używany wchodzi w grę, czy może tylko nowe egzemplarze? Tak używane ale w Dorym stanie ewentualnie nowe . 9. Dodatkowe uwagi lub informacje (np. warto podać swój model słuchawek). -solidne wykonanie - aparat 3,2+(Ale będzie ciężko) - głośne i wyraźne rozmowy - głośny dzwonek - mp3 - Standardowa budowa Może być dotykowy -Łączność z Internetem dobra -GG -WIFI Mam Samsung Galaxy mini 2 ale potrzebuje 2 telefon takiego typu jak Samsung Zastanawiam sie nad Samsung GT-S5610 albo Sony Ericsson Wt13i Black. P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal321 Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 Sony Ericsson Wt13i dobry telefon ewentualnie nokia e52 dobry telefon wi-fi ma bateria dobrze trzyma aparat 3.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) Nokii e52 jednak nie polecam, awaryjna i delikatna, aparat fatalny bez af. Jedyna zaleta to bateria. Edytowane 22 Września 2013 przez łopian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sroczka Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 Czyli Sony Ericsson Wt13i mogę kupić do internetu gg i sms? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...