Mertal Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 Witam. Niedawno kupiłem komputer stacjonarny (Płyta główna Gigabyte GA-B85M-D3H) ,a do niego głośniki (Creative Inspire T6300 5.1). Po podłączeniu ich do komputera oraz słuchawek mam następujący problem.W słuchawkach wszystkie dźwięki są słyszalne tzn. dźwięk w grach, windows, programy (np. Skype, AIMP) czy filmiki na youtube ogólnie wszystko działa jak należy.Natomiast w głośnikach mam tylko dźwięk z windowsa, muzyki z Aimpa na youtube słychać tylko takie dudnienie. Najlepsza jest jednak sprawa w grach np. w Metro 2033 po odpaleniu gry nie ma dźwięku w filmikach początkowych.Natomiast w menu gry nie ma tylko muzyki ale dźwięki wydawane podczas najeżdżania na odpowiednie przyciski w menu (Nowa gra, Opcje, Wyjście itd.)są.Tak samo po najechaniu w menu na przycisk wyjście dwóch żołnierzy stojących przy drzwiach mówią specyficzne teksty i one również są słyszalne. Reasumując słuchawki odtwarzają dźwięk bezproblemowo natomiast głośniki losowe rzeczy.Wie ktoś w czym może być problem?Próbowałem już przeinstalowywać sterowniki od karty dźwiękowej jednak nic nie pomogło. Za pomoc z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mertal Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2013 Naprawione. Można zamknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2013 Pisz dla potomnych coś zepsuł. Jak ktoś trafi na podobny/taki sam problem to będzie miał rozwiązanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mertal Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2013 Głośniki wpięte zostały w wejścia 7.1 zamiast 5.1. Głupota użytkownika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...