alepajonki Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2013 Mam stary komputer, wczoraj działał normalnie. Dzisiaj naciskam włącznik, słychać wentylatory, komp "działa", ale nie daje obrazu ("no signal" na monitorze). Sugestie? Komp bardzo stary (P4 S478, GF3 AGP, DDR1) i poważnym problemem jest dla mnie skombinowanie części na sprawdzanie co padło a co nie. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luq12233 Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2013 Może monitor źle podłączony (pewnie nie, ale lepiej to sprawdzić), lub most północny padł, albo coś innego z tego rodzaju. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2013 Clear cmos, pojedyncza kość ramu jeśli jest ich więcej. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2013 Monitor działa na 100%. Bateria i ram muszą zaczekać aż wrócę do domu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2013 Niestety obie metody zawiodły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2013 Szczęśliwym trafem znajomy ma w pracy podobnego dziadka i pierwsze co przełożyłem - kartę graficzną - bam. Działa. Temat do zamknięcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...