abrakader225 Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2013 Znajomy zakupił takie combo jak w temacie i ma mały problem, otóż wtyczka 24+4 pin która zasila płytę główną nie trzyma się, praktycznie najmniejsze pociągnięcie ją wyciąga. Próbowałem u siebie z rozłączaniem mojego zasilacza i u mnie wtyczka siedzi mocno i ciężko ją wyciągnąć. Jakieś pomysły? Przez ten problem nie można nawet uruchomić PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2013 Niech ją wciśnie do zatrzaśnięcia zatrzasku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2013 (edytowane) Znajomy zakupił takie combo jak w temacie i ma mały problem, otóż wtyczka 24+4 pin która zasila płytę główną nie trzyma się, praktycznie najmniejsze pociągnięcie ją wyciąga. Próbowałem u siebie z rozłączaniem mojego zasilacza i u mnie wtyczka siedzi mocno i ciężko ją wyciągnąć. Jakieś pomysły? Przez ten problem nie można nawet uruchomić PC. No właśnie po prostu pewnie ciężko wchodzi, jeśli na pewno dobrze wkładacie tą wtyczkę (gniazdo na płycie lub w kostce 24pin nie jest uszkodzone) to po prostu trzeba użyć więcej siły, palcem jakoś pod spodem przytrzymać płytę żeby jej bardzo nie wyginać i wpychać wtyczkę, aż się zatrzaśnie Edytowane 23 Września 2013 przez michalelo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COOLINGpl Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 J.w. Trzeba po prostu mocniej wtyczkę docisnąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...