radek19202 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2013 Witam.Zamierzam kupić "gryzonia" do 50 zł. Głównie potrzebna mi jest do csa. Mój chwyt myszy to Fingertip i palmgrip(podałem dwa gdyż mam dwie myszy które tak trzymam). Obecnie posiadam w laptopie Logitech M185, a na komputerze jakiś stary logitech. Mam na oku A4Tech X-705. Jaką byście mi polecili?Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2013 Szczerze to nie masz zielonego pojęcia o myszce do grania, ale tyle co zrozumiesz to, że 50 zł to za mało. Minimum to http://proline.pl/?p=A4-XL-750BK 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek19202 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2013 Skoro miał bym pojęcie o myszach do grania, to po co miał bym zakładać ten temat... Wracając do tematu. Nie chodzi mi tu o myszkę jakąś najlepszą, bo wiadomo że z tym budżetem szału nie będzie. Mam na ten cel 50 zł i przy tej kwocie zostańmy. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2013 Wydaj na cukierki bo na myszkę do CS to za mało. else dozbieraj i kup to to co proponowałem. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek19202 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2013 Jak już napisałem mam taki budżet i nic więcej. Jak mam Ci to lepiej wytłumaczyć? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2013 To kupuj byle co, w tej cenie nic nie jest warte uwagi, a modele roznia sie tylko obudowa. Tapatapatap i9001 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2013 (edytowane) Tak jak wyżej myszki do gier nie kupisz do 50zł ewentualnie kupisz badziew który będzie niby "do gier". Musisz trochę dozbierać Edytowane 24 Września 2013 przez michalelo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleGrejmer Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2013 Da rade kupić. Za 50zł to A4Tech X7 Gaming albo bez kabelka A4Tech G7(posiadam i jest cudna). Ewentualnie kup sobie Razera Mambe. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizolin Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 (edytowane) Dodaj jeszcze 25 zł i kup http://proline.pl/?p=LOG+910-002593 Edytowane 10 Listopada 2013 przez Fizolin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Per Pan Jajeczko Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2013 (edytowane) Da rade kupić. Za 50zł to A4Tech X7 Gaming albo bez kabelka A4Tech G7(posiadam i jest cudna). Ewentualnie kup sobie Razera Mambe. razer mama to ~400, za 100 zł nawet jej nie kupisz, weź się puknij Możesz pozbierać na A4 tech bloody gaming V5 albo V7, choć są słabe bo mają pixarta Edytowane 14 Listopada 2013 przez Per Pan Jajeczko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizolin Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2013 Słyszałem że myszy A4 sie psują Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) Wszystkie myszki kiedyś się psują. Mam już chyba trzeciego a4tech z serii x7 i wymieniałem je jedynie ze względów estetycznych. Po 2 latach użytkowania praktycznie każda myszka wygląda na zmęczoną. Kupując x7 zwróć uwagę na sensor w wybranym modelu bo ładują tam teraz wszystko, włącznie z najgorszym badziewiem. 750bk to takie sensowne minimum. Ten za 65zł to dobra cena, normalnie chodzą za około 80zł. Za 50zł (z przesyłką) kupisz badziew. Edytowane 19 Grudnia 2013 przez kaijitsu 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizantyjczyk Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2014 Już kiedyś pisałem że jak ma być przyjemność z gry to ma być dobra mysz a nie tanie g...no. Dodaj jeszcze do budżetu i kup Logitech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Na allegro da się kupić za 5 dych, jakiś logitech mx518, czasem jakiś razer (abyssus). To najlepsze co można dostać za takie pieniądze, wyłącznie sprzęt używany. Ewentualnie microsoft wmo albo intellimouse, ale będą miały tylko 400dpi. Edytowane 23 Stycznia 2014 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkane Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2014 @autorda się jeszcze kupić dobrą myszkę do 50zł, ale musisz ją sprowadzić z Korei bo tylko tam jeszcze je produkują (tam progamerzy w sc jeszcze na nich nawet grają ;)) - jest to logitech mx310 (tu mas pewny sklep, kupowałem z niego podkładki - czekasz ok 2 tygodnie i poczta polska ci przyniesie). Mam tego logiego w domu, ma ponad 10 lat i ciągle działa. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2014 http://www.morele.net/gigabyte-gm-m6900-372377/ Myśle ,że warto dozbierać do tej. Naprawdę świetna mysz sam ją posiadam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) Budzetowo IE1.1 albo 3.0 jak Ci sie uda trafic. Swego czasu kupilem 11 sztuk po 3zl kazda poleasingowe z jakiegos banku :D Edytowane 14 Marca 2014 przez Aurora001 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniMax Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2014 Aurora kupie, kupie! Na Pw napisz ile chcesz od sztuki z 3 sztuki bym kupił! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2014 Wszystkie gryzonie rozeszly sie u mnie w rodzinie :) Szukaj na allegro i w hurtowniach sprzetu poleasingowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniMax Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2014 Za taką śmieszną cenę 3zł to ciężko będzie coś mi się zdawa :0 Co do tematu do 50zł kupisz podobny szajs co za 20zł. Dorzuć z dyszkę, dwie i kup A4 z avago. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2014 Ja mogę sprzedać coś z mojej kolekcji w tych okolicach: g1, mx300 i ak47 a4tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Lee Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2014 Polecam A4tech Oscar x760 + podkladka a4tech x7 gaming. Za tą cenę jest naprawdę świetna. Gdy już się do niej przyzwyczaiłem to na połowie serwerów w cs 1.6 miałem bana za rzekome czity :D (headshoty). Czułość i precyzja miedzy tą myszką, a zwyklym laptopowym badziewiem za 10 zl jest ogromna. Do amatorskiego grania polecam jak najbardziej. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZenPc Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2014 Szukam myszki nie za drogiej, co najmniej tak dobrej jak MX518, ale BEZPRZEWODOWEJ. Co polecicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samboo Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2014 Ja równierz polecam http://proline.pl/?p=A4-XL-750BK&r=1080p bo własnie kupiłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...