abdi Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2013 Witam, zamierzam się z kupnem samej jednostki centralnej i wszystko chyba wiem, ale..Ogólnie chciałem zmieścić się w 3000zł, ale...posiadam zasilacz OCZ StealXStream 2 600W oraz Seagate 2,5 SATA I 500GB i pytanie: czy to się nada do tego zestawu? Procesor: Intel CORE I5-4670K 3.4GHz Płyta główna: MSI Z87-G43 LGA1150 Karta Graficzna: MSI GTX 760 TF Pamięć Ram: Team Group Vulcan Gold - DDR3-1600 CL9 - 8 GB (2x4GB) Dysk SSD: Plextor M5s 128GB Obudowa: SilentiumPC Gladius M40 Chłodzenie: Zalman CNPS14X Napęd: Asus DRW 24B5STDodam, że również jestem otwarty na propozycje odnośnie kompa (przeznaczenie gry) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noirr Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2013 WYRZUCIŁBYM SSD, wrzucil hdd, chlodzenie na ten procek to max. silentiumpc he1225 bo 4.4 i wiecej nie ma sensu krecic bo sie grzeje, reszte dopakowalbym w postaci 770 zamiast 760 Masz Crucial Balistici CL8 1600mhz za 276zl na techlpanet.pl twoje chyba drozsze 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abdi Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2013 Dlaczego SSD bleh? z ramem akurat najmniej pewny brałem z polecanych tutaj zestawów ze strony głównej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abdi Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 up, może i racja, ale tutaj pojawia się także 7970 GHz który wyprzedza GTX 770 a jest w tej samej cenie, jak to jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abdi Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2013 (edytowane) Witam. odkopuje temat gdyż jeszcze nie zakupiłem komputera, a chciałem sprostować że zasilacz w wersji pierwszej czyli OCZ SXS 600W, on się nada? Edytowane 2 Października 2013 przez abdi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abdi Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 up Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikszy Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 (edytowane) Też jestem ciekawy czy ten zasilacz OCZ się nada do i5 4670K? Może zakładający wątek już zna odpowiedź. Z góry dzięki za poinformowanie mnie. Edytowane 30 Października 2013 przez dzikszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 Bez problemu da sobie rade . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikszy Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 Dzięki AragornPL za szybką odpowiedź. Zawsze trochę kasy zaoszczędzę na PSU. Gdzieś tylko doczytałem, że w Biosie trzeba wyłączyć jakąś opcję żeby nie usypiać kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...