KrawiecMaciej Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2013 WitamW piątek podpisuję nową umowę na abonament, chciałbym wiedzieć czy są jakieś odpowiedniki ( cena, wygląd, parametry) tego smartfona. Interesuje mnie wygląd, aparat, przekątna ekranu, bebechy już mniej. To by było na tyle, z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2013 Alcatel One Touch Idol http://www.t-mobile-trendy.pl/artykul,5455,alcatel_one_touch_idol_-_seksowny_wzor_do_nasladowania,testy,1.html Bawiłem się modelem Star i działa bardzo płynnie. Nakładka w żaden sposób nie zamula. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2013 Jaka sieć i jaki abonament ?Zobacz ile kosztują ( i czy są dostępne ) Sony Xperia M i L . Sam niedawno podpisywałem nową umowę i zastanawiałem się początkowo nad L9 , w końcu zdecydowałem się dopłacić do SXL - nie licząc słabszego i mniejszego ekranu to SXL góruje prawie we wszystkim . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 Dokładnie Xperia L będzie na pewno lepsza pod względem wydajności od L9 (Cortex-A9 w L9 a w Xperi Snapdragon S4 czyli coś podobnego do Cortexa-A15), także GPU jest lepsze w Xperi L, tylko zależy ile kosztuje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrawiecMaciej Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 Acatela nie mam do wyboru, nie podoba mi się styl xperii. A Ascend G510, odstaje jakoś bardzo od Lki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 G510 to budżetówka . Cortex A5@1,2 Ghz i Adreno 203 , do tego 512MB ramu , L9 ma Cortexa A9@1 Ghz , SGX540 i 1GB RAM . Jak nie podoba ci się SXL ( a szkoda , bo telefon dość mocny ) to bierz L9 . Możesz też podać sieć i jaki abonament bierzesz to się przejrzy co jest dostępne . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrawiecMaciej Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 W punkcie play mi polecili ten telefon ( podobne parametry), ja się na tym nie znam wolałem zapytać. Dzięki za pomoc, wezmę ten L9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 Co do telefonów - jak nie chcesz dużo płacić za telefon to L9 faktycznie jest najlepszym wyborem . Abonament za ~50 zł , cena L9 to 359 zł , SXL kosztuje 170 zł więcej , trochę taniej można mieć ( w stosunku do SXL ) można dostać LG Swift 4X HD - kosztuje przy tym abonamencie 499 zł . 16GB pamięci wbudowane i procek 4-rdzenie , do tego ekran pracujący w rozdzielczości 720p + więcej ppi ; większy aparat ( jeden i drugi ) . Jak możesz tyle wydać to zastanów się W cenie SXL masz też Nexusa 4 od LG . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrawiecMaciej Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 Teorytycznie mógłbym dopłacić 500 pln, tylko nie ma sensu. Nie stawiam za bardzo na elektronikę, 4 rdzeni fizycznych nawet w komputerze nie mam :). Obecnie posiadam htc wild fire s i choć nie jest najgorsze, to jednak sądzę że większość nowych sprzętów jest lepsza od niego. Szukam telefonu do słuchania muzyki, internetu, rzadziej grania i robienia zdjęć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...