kaksewa Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 Witam Posiadam internet w sieci Multimedia. Otrzymałem od nich router Wi-Fi CISCO EPC3925. Wszystko było dobrze, dopóki nie zauważyłem, że z internetem mogą połączyć się tylko 2 urządzenia, o czym, rzecz jasna, nie zostałem poinformowany przy podpisywaniu umowy. Gdy zadzwoniłem do punktu obsługi klienta dowiedziałem się, że istnieje możliwośc rozszerzenia tego zakresu do maks. 5 urządzeń, jednak ponosi się za to odpowiednie koszta. Zastanawiam się więc, czy nie dało by się tego w jakiś sposób obejść, np. przez zakup innego prywatnego routera (gdyż ten należy do w.w. operatora), czy jednak jest to ograniczenie, z którym nie da się nic zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw10 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 kup zwykly router i podepnij sie w ten sposob, ze wpinasz kabel do zoltego portu w cisco i do portu WAN w nowym routerze. Wylacz odrazu wi-fi w cisco. Powinno hulac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...