Arcymagus Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 Jak w temacie... Podczas grania pojawia sie na ekranie mnostwo kolorowych paskow migajacych we wszystkich plaszczyznach jest ich co raz wiecej po 3-4 sekundach nie widac nic.... nie mam pojecia co jest nie tak. temperatura jest ok. Wymienialem zasilacz wiec z tej strony tez jest ok. Podejrzewam wade wrodzona karty graficznej ale musze sie upewnic bo to wiaze sie z oddaniem PC na miesiac :O. Z gory dziekuje za wszelka pomoc. Karta graficzna GeForce GTX 550 ti z najnowszymi sterami windows 7 AMD Phenom II X4 965 Processor z jakiegos powodu everest nie wie jaka mam plyte glowna mam tylko ID 01/09/2012-RD970-SB950-7A66FG0AC-00 dolaczam raport z everesty ogolny. jesli potrzeba czegos wiecej dam wszystko co bede w stanie. Z gory bardzo dziekuje za wszelka pomoc pozdro Report.txt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 Karta/komp na gwarancję. Zestawik z allegro ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...