Noirr Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2013 Witam jestem posiadaczem 2 kości 4gb ram 1600mhz cl dual channel Teraz zastanawia mnie jedna rzecz : Na płycie głównej mam 4 sloty, (kolejno) czarny/szary/czarny/szary - > Jak tutaj włożyć pamięci, żeby działały w trybie dual channel, czy nie ma to żadnego znaczenia (włożyłem w czarny/czarny, czyli pamięć => pusty slot => pamięć => pusty slot) Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2013 Włóż w czarne lub szare żeby działał dual. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2013 A wszystko ladnie i prosto jest opisane w instrukcji dolaczonej do plyty glownej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2013 A który z nich czyta teraz instrukcje skoro nawet z google nie potrafią korzystać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...