Skocz do zawartości
beavisek

Jak się podłaczyć do internetu bez kabli?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

W jaki sposób w dzisiejszych czasach najtaniej się podłaczyć do netu? Wiem ze technologia idzie cały czas naprzód i może jest coś taniego.

Nie ma tam dostępu do linii telfomnicznej ani kablowej :( Radiowo chyba tez nie bo to jest domek 1-rodzinny i niczego nie ma w pobliżu :cry:

Są jakieś przystawki Wizji . Ale nie wiem czy to dobre .

BArdzo proszę o pomoc i jakies propozycje

dzięki z góry

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko zalezy gdzie mieszkasz, moze jakis szczatkowy zasieg jakiejs sieci radiowej jest, popytaj ludzi. No i dowiedz sie o linie tel. moze jednak jest tylko wystrzegaj sie radiowej bo wtedy masz net 9600bps

Co jest tańsze? Chialbym placici tylko za interent. W ogole nie chce telefonu! JEst taka mozliwosc w ogole? 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeste łoncze radiowe :) ale nie pisz sie na to lepije ciagnaoc kabel bo na radiowym to sa zakucenia np jka jeste ładna pogoda to net chyla bez problemu a jak jeste brzydka to net prawie wigóle nie chodzi !! :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeste łoncze radiowe :) ale nie pisz sie na to lepije ciagnaoc kabel bo na radiowym to sa zakucenia np jka jeste ładna pogoda to net chyla bez problemu a jak jeste brzydka to net prawie wigóle nie chodzi !! :(

wiekszej bzdury pod sloncem nieslyszalem - panu podziekujemy ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

B@CA:  

1) Naucz się co to jest ortografia, polecam http://slowniki.onet.pl/index.html?tr=pol-ort .

2) ...i interpunkcja.

3) Przeczytaj swój post z 5 razy... może dotrze do ciebie, że pieprzysz głupoty.

4) Wyjdź.

buehehe paranoik jak zwykle ma dobre teksty ;) ten dzial zyje dzieki temu panu no i pitowi chociaz nadal uwazam ze to ta sama osoba ;) (jeszcze ciebie upije i to wyciagne ;P.

Co do posta bacy do mi sie chce smiac bo ustosunkowanie jest podobne jak ludzi w sredniowieczu jakby zobaczyli aparat fotograficzny ;))) .

I pozniej sie dziwic ze polacy sa zacofani - tu niedoczytaja tu sie niedowiedza i szerza herezje ;P

Baca to pociagnij mi 25 km kabla i zrob podliczenie i podaj mi jakie masz transfery ;) heheheh - a daje sobie glowe uciac ze zrobie ci na ta sama odleglosc 2 razy taniej link :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi