HQ12 Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 cze potrzbuje cos takiego na wzor power gg inwigilatora co bedzie mi pokazywal uktrytych userow i ich ip bawilem sie troche potfurem ale on zaczyna dzialac tylko na proxy a za cholere niewiem jak to proxy ustawic zeby mi sie tlen polaczyl wiec w sumie niedziala .... jaies rady jakies programy ?? hmmm ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 ja tez sie podpisuje pod ta prosba :wink: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrzeszu Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 poszukajcie na http://www.gadu-gadu.org/test/modules/news/ poza tym ze strona jest wyposazona w dodatki do GG to widzialem tam rowiez wiele dodatkow do tlenu Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 tam jest tylko potfur (on niby to potrafi) ale zyczjnie niedziala !! przynajmniej u mnie .... moze w takim ukladzie jekies wskazowki co do tego jak powinienem go ustawic jeli komus dziala ten caly potfur to prosze o opisanie co i jak :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulik Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Jak się bawiłem potfurem to też nie mogłem ustawić proxy: rozwiązanie jest opisane w dokumentacji dołączonej do programu. Nie pamiętam już jak się to ustawiało ale zadziałało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 proxy mozecie wpisac tylko gdy laczycie sie z internetem przez serwer proxy... np ja kozystajac z proxy mam szybsze lacze i dlatego ustawilem w gg aby z niego kozystal... adres proxy dostaniecie od swoich adminow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 i tu jest pies pogrzebany bo ja niemam proxy :? czyli co dOOOOOpa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulik Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 proxy mozecie wpisac tylko gdy laczycie sie z internetem przez serwer proxy... np ja kozystajac z proxy mam szybsze lacze i dlatego ustawilem w gg aby z niego kozystal... adres proxy dostaniecie od swoich adminow... Jeśli chodzi o ten program to nie jest to prawda. W dokumentacji jest podany adres pseudo-proxy, który musisz tam wpisać do tego programu dopiero wówczas zaczyna działać. Ja się nie łaczę przez proxy a program udało mi się odpalić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 yeap ale u mnie to niedzala :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...