brystel Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2013 (edytowane) Witam, Dzisiaj kupiłem dysk, zainstalowałem system i w teście w programie Samsung Magician mam niskie transfery: Chciałbym się dowiedzieć czym mogą być one spowodowane. Moja platforma to: Intel I5 2500K @ 4.5ghz 4gb ram ASrock p67 extreme4 Windows 7 x64 Pozdrawiam @ edit Rozwiązane, dysk miałem podpięty pod sata 3 marvell. Teraz natomiast trochę za duży transfer losowego zapisu mam, nie wpłynie to źle na pracę dysku? Edytowane 28 Września 2013 przez brystel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2013 Oj, to bardzo źle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2013 Nie ma czegoś takiego jak za duży transfer ;D Tapatalk 4 @ SGS 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2013 Mogą wypaść talerze od tych losówek. ;) A na poważnie, nie, nie wpłynie to źle na dysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brystel Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2013 Dzięki za odpowiedź. Sporo zastanawiałem się czy ten dysk będzie mi potrzebny, ale owszem, przydaje się bardzo, całkiem inna praca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2013 Nie czaję. To chyba dobrze że był pod SATA3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2013 Nie czaję. To chyba dobrze że był pod SATA3? Słowo klucz tutaj to "MARVELL" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...