ZONK000 OC Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2013 Witam Zrobiłem sobie w pokoju gniazdko sieciowe na pilot i miałem wcześniej jedną a później drugą płytę główną tak ustawioną że po włączeniu napięcia komputer sam startował (komputer zabudowany). Wczoraj zmieniłem na tą płytę i nie widzę opcji w Biosie aby uruchamiał się po podaniu napięcia na zasilacz, dość sporo opcji i może przeoczyłem hmmm... Pomoże ktoś? Bo nie chcę mi się wierzyć że zapomnieli o takiej opcji. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2013 Advenced Mode -> Advenced Menu -> APM i tam masz tryby: Power On; Power Off; Last State; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZONK000 OC Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2013 Dziękuję bardzo, ślepnę na starość :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...