Niemiec Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 znalazlem taki oto wentylatorek. idealnie nadawalby sie do kompa zamiast sciany bocznej, przy zastosowaniu radiatorow zalmana. http://allegro.pl/show_item.php?item=14314047 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 zajebisty :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 też mam podobny (miałem spaliłem go) też obudowie tylko że moja była ładniejsza a wydajne to to jest ale głośne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 puścić na 7V i spox. wystarczy sipo złomach przejść i kupić, przecież to zwykły wentylator od chłodnicy. niektóre furki mają 2 wentyle ciutkę mniejsze. tylko musi być nie za stare bo będzie huczał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Ale czy cichy... ? Jeszcze polakierowac na kolor obudowy ... jakies diody walnac i zajeb.ioza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...