Crazy_Ivan Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Ha, "ulica komputerowa" kiedyś była naprawdę czymś (kiedyś znaczy jakieś pięć lat temu) wtedy też tam kupowałem ale teraz - konkurencja lepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 ja mam bardzo pozytywne wspomnienia z Apollo - mieli jako jedyni modowalnego radka ~20 lipca w rozsadnej cenie PCProjekt za to - duzo w cenniku malo w sklepie - chcialem kupic Soltka 75FRN2-L na cenniku byl i to tanio, zapytalem pani czy jest, popatrzyla do cennika i mowi ze tak a koles obok ze nie, ale moga sprowadzic i czekalem dwa tygodnie az w koncu kupilem to co mam Bit - serwis do kitu duzo dobrego slyszalem od znajomych o Dekanexie, maja fajna strone... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...