LittleGrejmer Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2013 Proste pytanie czy można jakoś wspomóc dedykowaną kartę graficzną za pomocą zintegrowanego procesora graficznego? Integra to Intel® HD Graphics 4000 a dedyk to leciwy GT9500. Czy jest coś takiego możliwe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2013 Wspomóc? Niezbyt. Możesz założyć dedykowaną i będzie pracować, najpewniej i tak lepiej, niż ta integra, choć 9500 to już nie szczyt techniki, mogą też chodzić obie celem obsługi wielu monitorów. Ale współpraca w stylu SLI nie będzie możliwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleGrejmer Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2013 Bo moja GT9500 to jest Hard OC, wszystkie zegary dałem tak wysoko jak program pozwalał :D a ona dalej jedzie jednak niewiele szybciej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2013 Z tego co wiem to Intelowskie HD4000 jest wydajniejsze niż 9500GT , to poziom wydajności 9600GSO / HD4670 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2013 O to nawet nie wiedziałem. Jeśli tak, to wywal tego 9500 oszczędzisz na prądzie i będziesz miał lepszą grafę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...