LittleGrejmer Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2013 Zapewne często zastanawialiście się o laptopie do gier jednak te są za drogie włącznie z częściami. Na kolejnym miejscu po cenie najczęściej dochodzi dostępność części, kolejne na liście są już tylko dostępność do wnętrza a głównie do układu chłodzenia. Z pomocą przychodzi do nas Graczy firma bluemobility z laptopami XNOTE które są w pełni konfigurowalne, ich podzespoły można zmieniać jak nam się podoba. Drugim atutem jest fakt że podczas zakupu dostajemy możliwość konfiguracji naszego sprzętu tzn. mamy możliwość wyboru tego co w zwyczajnym komputerze stacjonarnym czyli procesor, matryca, karta grafiki, dyski, system a gratis firma zdiagnozuje nasze podzespoły i dopasuje odpowiedni układ chłodzenia. Laptopy dorównują a czasami potrafią pogonić swojego PC-towego odpowiednika. W ofercie posiadają notebooki o rozmiarze matryc od 11.6" do 17.3". Ceny może i wysokie ale jesteśmy traktowani jak król który może wkładać i wyciągać skąd i co chce. Najtańsze zaczynają się od 2200zł do 11000zł. Myślę że mój mini-artykuł pomógł Ci w wyborze notebooka. PS: Proszę o przypięcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qhash Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2013 Myślę, że jednak nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WuXeS Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2013 (edytowane) Ceny może i wysokie ale jesteśmy traktowani jak król który może wkładać i wyciągać skąd i co chce. Edytowane 3 Października 2013 przez WuXeS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2013 Ceny może i wysokie ale jesteśmy traktowani jak król który może wkładać i wyciągać skąd i co chce. Najtańsze zaczynają się od 2200zł do 11000zł. Brzmi jak reklama luksusowej agencji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleGrejmer Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2013 Szczerze mówiąc, pierwszy raz pisze taki tekst, może przypominać reklamę. Ale nią nie jest, chce dodać że podczas zakupu mojego laptopa gdybym wiedział o tej firmie nie brałbym mojego Acera tylko tego XNOTE-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...