pkp Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Czy ktos mam moze ta grę, czy ona wogole sie już pokazala na rynku (jakies demo moze) bo czekam na te gre od roku a ostatnio obilo mi sie o uszy w autobusie jak jakis gosc mowil ze pogrywa sobie na kompie w siatkowke (siatkowke druzynowa a nie w blobby). Jak ktos ma jakies info to niech cos zapoda. Pozdro [/url]http://www.yes10.pl/index.php?ac=volleyball/2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOOJTAS Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 A wyszla wogole taka gra na polskim rynku sadze ze nie ma popytaj kumpli moze bede oni mieli ale ja slyszalem inny tytul tylko teraz nie pamietam :) ale postaraj sie i jak znajdziesz koniecznie napisz w tym temacie oki? Thanks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halucek Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Właśnie. Jest jakaś ciekawa siatkówka na PC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grees Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Erm... widzę, że rośnie tutaj niezły górnik, tematy z 2003 roku... no ciekawie... chyba ktoś się powinien tym zainteresować, raczej nie chce się nikomu czytać o becie Jedi Academy, o tym, że wyszły nowe ciekawe gierki NBA 2003 itepe. Takie odkopywanie = zaśmiecanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Fajnie by było gdyby wyszła jakaś fajna siatkówka na PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...