Zielony Buszmen Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2013 Witam! Co Szanowni Państwo myślą o zasilaczu FSP Raier 650 W? http://www.morele.net/zasilacz-fortron-raider-650-510186/ Posiadam go od marca tego roku. Jak jest z jego wytrzymałością? Czy to nie jest bomba z czarnej listy? Czy dobrze mi kiedyś polecono go kupić? Dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2013 (edytowane) Nie wiem o co Ci chodzi, to jest dobry zasilacz. Możesz spokojnie na nim postawić nowy komputer. Tapatapatap i9001 Edytowane 3 Października 2013 przez GeMtin1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2013 Zerknij na tą stronę i poszukaj tego modelu http://www.realhardtechx.com/index_archivos/FSP.htm Zasilacz jest porządny i z żadnej czrnej listy,na dodatek posiada certyfikat 80+ Silver. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2013 Tia - Raider ( czy jakikolwiek inny Fortron ) i czarna lista . To nigdy się nie zdarzyło i nigdy się nie zdarzy , owszem rozrzut jakościowy produktów tej firmy jest ogromny ale do czarnej listy to im daleko . Nawet najgorszy jakościowo Fortron jest o conajmniej klasę lepszy niż typowy przedstawiciel czarnej listy . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Buszmen Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2013 Dziękuję, dziękuję za odpowiedzi Druga rzecz (co mnie trochę dziwi), to że widzę jakoby FSP 650 miał certyfikat silver. A na opakowaniu jest znaczek bronze. Ciekawe czemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlath Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Wg mnie decyzja marketingowa- inaczej byłaby za mała różnica do oryginalnych Aurum. W rzeczywistości zasilacze mają bardzo solidny 80+silver (a w poborach mocy do 50% praktycznie spełniają normę gold). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Kwestia może być też inna - certyfikat kosztuje , Fortron często tak robi że zasilacz nie ma certyfikatu albo ma niższy niż mógł by mieć . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlath Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2013 No niby możliwe, tylko Raidery MAJĄ certyfikat 80+silver- wystarczy wejść na stronę organizacji certyfikującej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...