Sir_DoomsDay Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2013 Hej. Chciałem polecić Wam firmę Kone, bo ma moim zdaniem super wsparcie. 1) Kupiłem ponad 2 lata temu myszkę Kone [+]. Po jakichś 5 miesiącach myszka zaczęła mocno szurać. Odesłałem na gwarancji do serwisu (Action SA), ale Pan w serwisie stwierdził, że wszystko jest ok. Ktokolwiek komu pokazywałem myszkę od razu sprawdzał, czy przypadkiem coś nie dostało się pod nią, bo tak szura. Ale z serwisem nie było nawet gadania, porażka. Odezwałem się do supportu i o dziwo błyskawiczne dostałem odpowiedź, że jest im przykro i wysyłają mi nowe ślizgacze, żeby sprawdzić czy to pomoże. Po wymianie okazało się, że pomogło, myszka chodziła super. 2) Stosunkowo niedawno pojawił się problem ze scrollem - scrollowanie było bardzo randomowe - generalnie znany problem. Pomimo, że miałem jeszcze miesiąc gwarancji, okazało się, że sklep w którym kupowałem ogłosił bankructwo. Pomyślałem sobie, że super, teraz szukaj wiatru w polu, w myszce nie będę korzystał ze scrolla i tyle. Ale odezwałem się do supportu Roccata i... Zaoferowali mi wymianę myszki na nową! Faktycznie, wczoraj nowa myszka do mnie dotarła i to w dodatku mycha Kone XTD! Taki poziom supportu zasługuje na jak największą pochwałę, szczególnie w porównaniu z ociężałością i arogancją serwisu Action SA. POLECAM! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2013 Przy okazji przekonałeś się, że upadek sklepu nie oznacza utraty gwarancji. W końcu jeżeli producent daje np. 3 lata, to ma je zapewnić- sklep tu jest tylko pośrednikiem. Ale trzeba przyznać, że Roccat załatwił sprawę bardzo fachowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2013 mi padł scroll w kone xtd i wymienili mi ją też na nową ale załatwiałem to przez sklep ponieważ jeszcze istnieje :P mam nadzieje że po raz kolejny nie padnie ale wszystko możliwe bo w tej jednej kwestii dali kompletnie ciała. poza tym myszka jest najlepszą z jaką kiedykolwiek miałem do czynienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
est_ars Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2013 Posiadam mysz Roccat Kone XTD. Właśnie zużyły mi się oryginalne ślizgacze i musiałem się przesiąść na Steelseries Xai. Czy ślizgacze do Roccat Kone + pasują do wersji XTD? Jeśli nie to czy możecie mi wskazać sklep, w którym mógłbym kupić stópki do mojej myszki. W skrócie: czy te ślizagacze będą pasować do Roccat Kone XTD https://www.cooling.pl/miceskatez-slizgacze-roccat-kone,produkt,553754.html ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
est_ars Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 Pasują. Właśnie wymieniam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 dzieki za info. Wysyłane z mojego GT-S6500 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...